61/71 Jaar twijfelaar

“…prachtige voorstelling. Wat een herkenning, al die levensfases, met inderdaad veel mooie gedichten, verhalen, liedjes, muziek, vol emotie van humor tot verdriet …. Wat kun je met weinig en natuurlijk materiaal en een authentieke / antieke locatie een prachtige voorstelling neerzetten.”

 

“… we waren er wel degelijk vanmiddag (stoute schoenen aangetrokken in de hoop dat er nog plaats was). We pasten er nog net bij en we hebben genoten van de voorstelling…. Veel inspiratie toegewenst bij volgende activiteiten.”

 

”… een inspirerende voorstelling met heel veel om van te genieten, veel herkenbaars … Hulde voor de vertolking van ‘Men Moet’.”

 

“Ik heb genoten: het was een voorstelling met een lach en een traan, bij het einde schoot ik helemaal vol. Ik kan niet zeggen wat me het meest heeft geroerd: de tekst van Beckett, het gedicht van Kouwenaar, het lied over de zone, misschien wel de tekst dat de kinderen nooit jouw bezit zijn, dat je alleen de boog mag zijn waarlangs ze de toekomst worden ingeschoten.”

 

“Wat hebben jullie ons vorige week zondag ontroerd. Er rolden zelfs tranen over mijn wangen. Graag ontvang ik het volledige script, dan kijk ik nog eens waar die ontroering nou precies zat. Maar het zat zonder meer in jullie herkenbare spel, gecombineerd met de muziek van Erik. Hartelijk dank!.....

 

“Dank voor de mooie, kleine maar grootse en ontroerende voorstelling. Het was een voorrecht er te zijn. Een inspirerende muzikale vertelling tegen het prachtige passende decor van een fabriek die zijn nadagen al geteld heeft. Blijf alsjeblieft twijfelen.”

 

“Bijzonder! Warm! Inspirerend!... Ga meteen Beckett’sMolloy’ herlezen voordat de dementie toeslaat. Moet nog een kwaal verzinnen om die pillen en spuitjes te kunnen sparen. Maar even zonder gekheid: prachtig! Locatie ook …